步姐動漫 pieayu.com

搜索
查看: 686|回復: 16

我睇一套動畫14分鐘(未睇晒) 放5次廣告

霸氣
懸賞金
廣告多到寧願上大陸網睇 會唔會過份左少少

霸氣
懸賞金

簽到勳章1

咁你down落黎睇囉

霸氣
懸賞金

贊助勳章 簽到勳章1 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2

開新視窗睇好似唔會有廣告

霸氣
懸賞金
有得你睇就該感恩啦
之前都話左唔up新番

霸氣
懸賞金

遊戲勳章1 遊戲勳章2 簽到勳章1 簽到勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1

因為步姐要靠廣告掙錢 從中獲利 嫌煩咪唔好睇 無人迫你睇 人地都系搵食姐
話說adblock會去廣告同時去掉步姐收入 慎用啊大家 小心斷步姐財路

霸氣
懸賞金
係既係既 唔睇就唔睇啦 本來就唔係得呢度一個選擇 用慣左就繼續姐

只係覺得由當初無廣告變到依家超多廣告 (仲有時候係冇得SKIP) 真係有D感慨

講真大把線上網都係開頭放一段廣告就可以由頭睇到尾 有D頂多都係中間再插一段

搵食唔緊要 之但係食相核突呀麻

我知已經巴啦巴啦一大堆理由 咁點解其他線上網又冇咁誇張呢

霸氣
懸賞金
問心 開POST都係想睇下有冇機會改善到 始終用左好耐有感情

比著其他網咁搞 我寧願用時間搜尋其他片源 都唔會晒心機時間打字啦

咁依家開口埋口叫人走既 我走囉= =

霸氣
懸賞金

簽到勳章1 簽到勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2

frankieng 發表於 2018-3-28 07:04
問心 開POST都係想睇下有冇機會改善到 始終用左好耐有感情

比著其他網咁搞 我寧願用時間搜尋其他片源 都 ...

走啦 冇人留你(非引戰
你自己都講2次話寧願搵地方睇
又話用慣先就繼續
咁屈就既唔好睇喇
依到個個人都用慣啊 就算咁多廣告咪又係繼續睇
成日久唔久就有人開依種post話唔好話要改善
唔該諗下步姐冇收錢仲要一個人咁辛苦去經營先決定post好唔好
真係咁有感情同想改善就唔會開post得1句去地方睇又話過份

霸氣
懸賞金

遊戲勳章1 簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2

1. 廣告應該係上傳網站自己放既唔關步姐事
2. 裝個 adblocker addon 好難咩
    我睇咗N套動畫1次廣告都未見過

霸氣
懸賞金
其實DM可以一下拉到尾再重播就冇廣告

霸氣
懸賞金

榮譽勳章1 榮譽勳章2 宣傳勳章1 宣傳勳章2 遊戲勳章1 遊戲勳章2 發帖勳章1 發帖勳章2 簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 分享勳章1 分享勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2 贊助勳章

frankieng兄,呢個問題我已經答過,無野再補充了,你是好舊的會員,我只能夠講句多謝你一直以來的支持
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
小豆,每次有呢種post,你都會出來搞事,成日叫人走,點解你仲留係度?天未光就出來回應
我唔知有咩得罪你,係都要針對我呢?關於懸賞區?算啦,我唔會再比機會你"強烈呼籲",再見

霸氣
懸賞金
Herman1225 發表於 2018-3-28 11:31
其實DM可以一下拉到尾再重播就冇廣告

好方法

霸氣
懸賞金
pieayu 發表於 2018-3-28 11:40
frankieng兄,呢個問題我已經答過,無野再補充了,你是好舊的會員,我只能夠講句多謝你一直以來的支持
--- ...

sorry 我講錯野 我無心架 在線動畫我不嬲用開無問題 frankieng個心態有問題所以我有d嬲 我都係想撐你姐 無捻過會咁 我以後吾會再系呢類post留言 我delete comment ok?

霸氣
懸賞金

榮譽勳章1 榮譽勳章2 遊戲勳章1 遊戲勳章2 發帖勳章1 發帖勳章2 簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 分享勳章1 註冊勳章1 註冊勳章2

樓主你明明是老會員...為什麼還要明知故問呢

霸氣
懸賞金

簽到勳章1 簽到勳章2 積分勳章1 註冊勳章1 註冊勳章2 積分勳章2

其實我都因為依樣野少用左步姐,但我都唔會出POST問咁無聊

霸氣
懸賞金

簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 註冊勳章1 積分勳章2 註冊勳章2

廣告唔係步組專登放
係果個網自帶既 控制唔到
唯一做到既係adblock
冇廣告既在線動畫網 aHR0cHM6Ly9lYmIuaW8v

劍豪

フろベ王国民

霸氣
懸賞金

遊戲勳章2 遊戲勳章1 簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2

話說DM最近載入速度好慢
結果係用在線來下載看~~~

我裝左adblock但次次都要不停睇空白廣告 慣左
AniSong Live 新手教學
次ソLive予定: 2018.8.11 LiSA LiVE is Smile Always ~ASiA TOUR [email protected]旺角麥花臣場館