步姐動漫 pieayu.com

搜索
查看: 531|回復: 2

[NANA MIZUKI LIVE GRACE -OPUS III-×ISLAND][BDRIP][1080P]

劍豪

路過歐洲的王国民

霸氣
懸賞金

遊戲勳章2 遊戲勳章1 簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2

Submitter: 不明

File size:38.2 GiB

OPUSIII兩天我都有去 因FC先行只中首日 第2日要Animelo mix先行補抽
兩天位置基本上一樣 第2日只是再遠一點...
當日已經是Arena mode
Stadium mode的話真係唔知睇咩

我都變老餅啦 新歌無感直頭坐係到 舊歌就勁投入Call(可能旁人覺得好奇怪
加上當時發緊燒所以盡量節能
第2日左邊係台灣人 不過自己普通話渣渣 所以冇主動交流
右邊隔兩三個係香港人 不過唔識既

有一個勁驚喜既係有WHAT YOU WANT
Orchestra演奏Hard Rock歌 痴左線
呢首真係勁high 忍唔住打風火輪

SSA出黎既音響果然爛 有得唔去一定唔會再去 (水樹Team既音響設備已經top class)
加上Orchestra根本炒車 係屋企睇OPUS BD先係正解

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

EVENT予定:
2020.01.18-19 「魔法少女ээロюスソゾ」15周年記念ユм⑦Ь『ээロю☆ьユй』 @国立代ぼ木競技場第一体育館

霸氣
懸賞金

簽到勳章1 簽到勳章2 熱心勳章1 熱心勳章2 積分勳章1 積分勳章2 註冊勳章1 註冊勳章2 發帖勳章1

thx

霸氣
懸賞金
我去了1.19场,看到有资源屁颠屁颠过来了~